Värmlandsmamman

Charlie håller ju på och säljer jultidningar. Det är ju en självklarhet att vissa ska köpa. T. ex mamma, pappa, mormor, moster osv. Det kommer liksom på köpet (sen hur mycket man köper för spelar ju ingen roll :) ). Så mormor behövde ju köpa såklart :) Därför åkte vi till mormor idag, hon skulle dessutom ha tillbaka en hårddisk osv så det passade bra att åka dit. Charlie älskar att åka till mormor. Joakim med såklart, men han kan ju inte tjata på samma sätt som Charlie. Vi fikade lite (nej förlåt, mycket fika var det!) och barnen sprang runt som de brukar. Mormor, moster och morfar Sven köpte jultidningar. En bra lördag helt enkelt.

Sen åkte vi till syrran, hon bor inte väldans långt från mamma så lika bra att passa på. Mysigt att sitta ute i höstsolen, se barnen leka och bara tjöta helt enkelt. När jag växte upp var den där ålderskillnaden på nio år väldigt stor, för varje dag blir den bara mindre. Vilket är riktigt härligt. Jimmie och hennes gubbe pratar bilar dessutom så ingen sitter ju och har ”tråkigt”. Charlie ville mest spela TV-spel, men så slösar man faktiskt inte bort en fin eftermiddag på en stor tomt. Har jag bestämt ;)

Det som alltså skulle vara två timmar hos mormor blev också två timmar hos moster. Två trötta barn och två trötta vuxna blev resultatet ;) Med oss hem fick vi lite plommon från deras plommonträd också. Bättre kan det ju inte bli än från ett träd i en trädgård liksom :D

Men nu ligger barnen till sängs och jag vilar min onda kropp. Vi har precis gjort vår ”beställning” av jultidningar med. Konstigt nog blev det bara böcker, en kokbok och sen två konstiga böcker till Jimmie. Charlies dröm om en ”dyr” premie är inte långt bort kan man säga. Han har pratat om ett PS3, men ska försöka avstyra det. Inte för att jag är taskig utan för att det finns ett PS3 både här och hos pappa. Här spelar vi ALDRIG så om han vill spela är det ganska lätt. Jag vill inte att han har ett eget på sitt rum, han är bara fem år.

Tydligen har vi börjat planera julklappar också. Till Charlie blir det nog ett infinity till PS3. Priset verkar ha sjunkit ordentligt på det, så man kan köpa basenheten och några extra figurer till honom. Till Joakim har jag dock noll idéer. Tur det är långt till jul ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats