Värmlandsmamman

Joakims kalas!

Jag har ju faktiskt inte skrivit om Joakims kalas. I onsdags fyllde han hela två år så förra helgen hade vi kalas för familjen. Vi slog samman det med mitt födelsedagskalas som vi aldrig hade. Det blev också första gången som familjen fick träffa Mikael. Jag insåg tidigt att det kommer bli presenter även till Mikael så jag förberedde Charlie på att han kanske inte får några presenter och föreslog därför att han skulle få öppna mina presenter. Nu fick han som tur var presenter han med så jag oroade mig i onödan, men det var lika bra att vara beredd!

Vi höll det simpelt med tårta (som Jimmie fick göra för jag var inte helt 100% kry) och köpekakor. Vi köpte ”Dammsugare”/Arraksrullar då det är Joakims absoluta favoriter! Vi brukar inte göra något speciellt på kalas utan vi fikar, födelsedagsbarnet öppnar paket och sen ”tölar” vi vuxna. Så ja, det var vad vi gjorde den här gången med. Men sen är ju Joakim faktiskt bara två, så några högre krav finns ju egentligen inte. Han fick sötsaker och paket, vad ska han klaga på?

Både jag och barnen fick fina och bra saker :) Framför allt var det riktigt roligt att träffa andra vuxna människor efter att ha isolerat sig en längre tid på grund av nyfödd ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats