Värmlandsmamman

Torsdag

Idag har vi varit på kyrkans öppna förskola igen såklart :) Sista dagen de har öppet för sommaren och det blev också sista arbetsdagen där för en av pedagogerna. Hon går i pension om ett år och har valt att jobba halvtid ett år för en annan församling istället. Jag förstår ju självklart att det kan vara kul att testa något nytt, men vi kommer sakna henne så mycket. Hon har varit ett stort stöd i allt och barnen älskar henne. Men nu får andra barn chansen att älska henne också, det är ju positivt :) men ja, känslosamt har det minst sagt varit.

Sen var det bara att gå hem med en trött Joakim som somnade nästan direkt vi kom hem. Annars har jag mest legat och vilat i soffan, känner av ryggen igen och har lärt mig den hårda vägen att lyssna på kroppen. För gör jag inte det får jag så ont att jag kräks och får jag inte chansen att sova efter det blir jag en zombie. Fråga min mamma, hon har sett mig efter en sån natt. Så ja, lyssna på kroppen.

Idag är det dessutom torsdag. Tydligen är torsdag den dagen man ska blicka bakåt på och dela med sig av en bild. Jag hakar väl på. En bild från 2012 på Charlie. Han har mina skor och äter kladdkaka. Min fina lilla Charlie som är underbar på alla sätt och vis! I bakgrunden syns hur han tyckte om att ändra i soffan ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats