Värmlandsmamman

Det här med bröllop…

Igår såg vi på prinsbröllopet, självklart! Charlie var väldigt intresserad och ville se prinsen. Sen gick han ut och lekte, mer intresserad än så var han inte haha :P Men jag var ju riktigt intresserad såklart. Dels var jag mäkta imponerad över Leonore som trots att hon är så liten och var så himla trött skötte sig så exemplariskt. Och fina Estelle i brudföljet då! Åh så puttinuttit! Brudklänningen var verkligen allt man kunde önska av en brudklänning och de verkade så himla lyckliga.

Då tänker man tillbaka på sin egen vigsel. Ett litet rum i stadshuset i Sölvesborg. Med en vigselförrättare som läser fel namn. Istället för att läsa ”Malin Mikkelsen” läser hon Mikaela. Jimmie rättar henne och hon säger: ”Nej, Mikaela”. Jo då så att eh ;) En stund att minnas helt klart. Men ja, visst vill jag ha ett fint kyrkbröllop. Där alla tittar på mig och suckar för sig själva: ”Åh så fin hon är” och ”Vilken klänning!”. En fest där nära och kära håller tal och ger lyckönskningar.

Nu utesluter som tur är det ena inte det andra. Oroa er inte, det behövs ingen skilsmässa. Det finns som tur är en möjlighet att få typ som en vigsel fast det är en välsignelse över äktenskapet eller nått sånt. Det ska vi ha. Senare. När vi har råd med en fin klänning som bara ska användas en gång. När vi har råd med en fest där man inte behöver ha en bar där gästerna får betala sin egen dryck. Det kan hända att vi hinner bli 40 år innan dess, men det ska ske ;)

10517689_10152861144797065_2314677364317187222_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats