Värmlandsmamman

Grattis på födelsedagen!

Ja idag fyller jag år. Tredje gången jag fyller år som gravid. Första gången var när jag fyllde 20, andra gången när jag fyllde 24 och nu tredje gången när jag fyller 26. 26… Hjälp. Jag är riktigt sjuk. Funderar nästan på om det är influensan, men tror inte riktigt det. Så just idag ställer jag in barnafödande. Framförallt eftersom C kommer hem sen. Jag vill inte att det första vi ska göra är att lämna honom till barnvakt. Just nu känns det som att igångsättning måndag den 23:e låter riktigt bra. Det är ju vad jag varit inställd på hela tiden så jag är inte riktigt redo för att föda barn ännu xD Andra blir otåliga i v. 37, jag är snart i v. 41 och inte otålig… Allt handlar om inställning. Tror man att man ska föda i v. 37 så kan det ju bli 5 jobbiga veckor i slutet. Tror man istället att man ska föda i v. 42 så blir det inga jobbiga veckor alls ;)

Bebis börjar bli stor så nu det är riktigt obehagligt när hen rör på sig…. Framförallt nu när jag är sjuk och dricker mer än jag äter. Men hoppas jag ska bli frisk snart. Mår bättre än igår i alla fall, men har ju en jobbig hosta nu…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats