Värmlandsmamman

Hej och välkommen till min blogg!

Jag har tidigare bloggat om familjen, men nu har jag saknat det så länge att det är dags igen! Jag är mamma till två underbara pojkar, en på fem år och en på 16 månader som heter Charlie och Joakim. För mig är det viktigt med den personliga integriteten för barnen och familjemedlemmar så ALLT kommer inte hamna här i bloggen, men en hel del ;)

Jag är gift med Jimmie som lämnade Sölvesborg för mig för snart två år sedan. I lägenheten vi bor i är det enligt andra lite trångt, men jag trivs i alla fall. Vi har också ett antal marsvin då en av mina hobbies är marsvinsuppfödning. Det är renrasiga marsvin av rasen American crested vilket innebär att de är korthåriga med en färgad virvel på huvudet. Just mina är svarta med en vit virvel :)

Jag är för nuvarande arbetslös men söker jobb för fullt. Önskar att jobba som personlig assistent. Jimmie ska börja en utbildning till hösten. Den här bloggen kommer handla mycket om barnen, eller ja mest om barnen. Mest är det en förhoppning om att inte spamma mitt facebook-flöde med en massa uppdateringar utan familj och vänner som är intresserade av vad som händer kan läsa här istället :) Några kort lär det bli då och då ;) Jag tränar på att faktiskt ta lite fler kort, jag kan erkänna att jag är ruggit dålig på det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats