Värmlandsmamman

Liten shoppingrunda!

Självklart var vi på kyrkans öppna förskola som vi brukar, och efteråt kändes det inte riktigt som jag ville hem. Så jag övertalade resten av familjen att Ikea var en bra idé. Mest ville jag ha fler ”tvättlappar” de säljer i rutvävd bomull. Dessa passar perfekt som vikblöjor och är väldigt prisvärda. Jimmie var inte sen att haka på för han behövde matlådor. Vi gick igenom ganska fort, tog det vi skulle ha och sen betalade vi. Avslutade med en korv till lunch.

Efteråt åkte vi till Coop för att köpa en naturnapp för att testa. Jag har alltid varit intresserad av napp i naturgummi, men det har aldrig blivit av att vi köpt. Sen vill jag inte ha nappar som är för svåra att få tag på. Att det då finns på Coop är bra, det är rimligt avstånd och man har ofta vägarna förbi att köpa nya om det behövs. Ska bli spännande att prova! Den är ju ganska ful, men det kan det ju vara värt om det är mindre farliga ämnen i.

DSCN1185red

Sen kände jag att det var dags att jag unnade mig något. Jag unnar ofta barnen något och Jimmie är bra på att unna sig själv saker, så nu var det min tur helt enkelt. Så det blev en tur in på Affection för att köpa nagellack. Inte roliga lack, utan nödvändiga, nämligen topplack och baslack. Topplacket är Seche Vite som alla pratar gott om och baslacket är från NYX. Det har min vän Emelie som är en GUD på att göra fina naglar tipsat mig om! Vi fortsatte sen till Glitter som hade ombyggnadsrea på 25% så jag köpte tre av deras nagellack som de säljer. Än en gång tips från Emelie. De ska tydligen vara väldigt prisvärda, så jag passade på att prova nu!

DSCN1179red

DSCN1182red

Sen fick det vara slut för den här gången. Väl hemma märkte vi att Joakims blöja var överfull och det var inte konstigt med tanke på att Jimmie råkat sätta på honom en av Mikaels blöjor haha. Så Joakim fick passa på att ta sig ett bad och det tyckte han inte illa om. Alla tre pojkarna älskar att bada, vilket ju är bra. Tråkigt om man hade behövt bråka om en sån sak. Nu är det bara resten av dagen kvar. Får se vad den har att erbjuda, det är inte så bra väder i alla fall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats