Värmlandsmamman

Ack Värmland

Följer ni serien ”Ack Värmland” på TV4? För mig som värmlänning var det självklart att göra titta. De första programmen var riktigt bra. Men sen gick det utför tycker jag. Förra avsnittet skrattade jag knappt alls. De får väl en chans till idag, men annars vette tusan. Fokus har flyttat lite för mycket tycker jag. Det började ju bra med fokus på ”familjerna”. Ska det bli folk av Ola? Hur går det med fotsalongen etc? Men nu är det för mycket annat. Surdegshotell och call-center.

Jag har ganska svårt för komedier över lag. I princip den enda som fungerat från början till nu är ”The big bang theory”. Annars tycker jag oftast komedier blir för mycket. Om vi säger såhär, den enda filmen med Jim Carrey. Den filmen heter ”The number 23” och det är den enda seriösa filmen han gjort.

Anledningen till att komedier ofta inte fungerar för mig är att det blir ”för mycket”. Eller när det blir för uppenbart. Det absolut värsta jag vet är när man som tittare VET vad som kommer hända och får panik över det. Det klarar jag verkligen inte av. Så det är mest drama jag ser på faktiskt. Därför är det synd om en av de serier som jag faktiskt gillat helt plötsligt ska bli sämre. Framförallt med tanke på att första säsongen inte ens är över. Okej om en serie blir sämre efter ett par säsonger.

Har ni några tips på komedier, både serier eller filmer, som skulle kunna passa mig? Jag gillar ju liksom att skratta så det vore ju kul med någon rolig komedi!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats