Värmlandsmamman

En sjuåring

I tisdags fyllde mitt äldsta barn sju år. Hur är det möjligt? Av oss fick han en surfplatta som han velat spela på varje vaken stund sedan dess… Igår hade vi kalas för familj och vänner. Eftersom allt Charlie önskar sig kostar MINST 600 kr kunde jag inte med att skicka ut en önskelista så han fick önska sig pengar och han fick lite väl mycket pengar kan jag tycka :P Men han var såklart nöjd :P

Han började tjatet redan igår om att åka till leksaksaffären men det hanns inte med så vi tog det idag. Jimmie, Joakim och Mikael hade redan åkt till Sölvesborg så vi åkte själva jag och Charlie. Han skulle ha en Blu Blu Delfin (länk), som han tjatat om sedan innan jul. Vi började med att åka till Toy’r’us eftersom det öppnade först, men där fanns den inte. Så vi åkte vidare till Lekia och där fanns det två exemplar. Charlie tog en av dem och rusade till kassan för att betala. Han förklarade för personalen hur länge han velat ha den och att han hade egna pengar etc. Sen åkte vi hem. Han var så där exalterad som bara barn kan vara! Vi öppnade den. Så var den självklart ett måndagsexemplar som inte fungerade som det skulle.

Så när barnens mormor hämtade oss för att lämna Charlie till sin pappa började vi med att svänga förbi Lekia och byta den. Så den fick följa med hem till pappa även om det inte var tanken eftersom han behöver mer leksaker här. Han har nästan inga leksaker han gillar att leka med här så.

Det roligaste var att när vi kom tillbaka till Lekia var det ju samma personal som innan och Charlie sa bara: ”Den är trasig!” och de svarade: ”Nej, och du som längtat så länge också!”. Så det är verkligen jättebra personal på Lekia i Karlstad. Att det finns måndagsexemplar vet man ju och det är ju inget som har med affären alls att göra! Jag är väldigt nöjd med bemötandet där.

Så. Nu är Charlie hos sin pappa en vecka och resten av familjen är i Sölvesborg. Här är jag ensam, med en massiv jobbvecka som väntar. Det är lite för tyst här hemma och jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. Än så länge har jag äntligen ”lagat” overlocken. Det var tydligen bara att trä om :P Men jag har ingen som helst inspiration till att sy något så det hjälpte föga :P Jag är omöjlig haha.

13524485_10153862648598565_3325844566803418453_n

I väntan på bussen! Denna bilden kommer det beställas en förstoring på! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats