Värmlandsmamman

Utelek

Idag var det en stor dag, Charlie hade uppträdande i kyrkan med sin kör! Så där började dagen, Charlies pappa och bonusmamma kom med honom dit och efter kyrkkaffet gick vi till affären innan vi gick hem. Jimmie och Mikael var inte med till kyrkan då Mikael är i en ålder då det inte är kul att vara i kyrkan. Så om han hade varit med hade likförbannat Jimmie fått stå ute i hallen med honom eller något.

Direkt vi kommer hem så möter Jimmie och Mikael oss. Mikael visar tydligt att han vill ned och sen springer han. Förbi mig och Joakim, direkt till Charlie och ger honom en lång kram! Joakim blev väldigt ledsen och ville också ha en likadan kram, försökte förklara för honom, men det var svårt. Men det var sött att se en så liten person som Mikael så tydligt visa glädje över att återse en kär person.

Vi var inne lite innan barnen verkade klättra på väggarna. Så vi gick ut! Det var ganska skönt ute i dag. Visst fick man klä på sig lite kläder, men man slapp ju också koka bort. För barnens skull var det väldigt bra väder kan jag tycka!

DSCN1593

Joakim i kyrkan. Kan tyvärr inte lägga upp bild på Charlie då andra barn syns på bilden och jag har inte föräldrars tillåtelse. 

DSCN1627

Vi ska gå hand i hand genom livet du och jag

DSCN1645

Världens bästa Charlie! 

DSCN1666

Mikael försöker rymma! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats