Värmlandsmamman

Tacolördag

Idag var ännu en dag. Maken klev upp tidigare och tog hand om barnen medan jag vilade vidare lite. Slutet av den här föräldraledigheten sliter ut mig totalt faktiskt. Jag trodde det skulle vara enklare med två barn som kan leka med varandra, men det är jobbigare för det är två barn som kan bråka med varandra också.

Vi var en sväng till Gengåvan innan vi åkte till Godisaffären för det obligatoriska lördagsgodiset. Vi kom hem runt 12 och då somnade Mikael. Under tiden han sov lekte Joakim och Jimmie så det var skönt :) Lagom till att Mikael vaknade började vi med maten, det blev tacos!

Jimmie gjorde köttfärsen och rev ost medan jag hackade paprikan, rödlöken och gurkan. Barnen hjälpte till med lite provsmakning. Till och med av rödlöken! Så vi hjälpte alla till med maten!

Efter maten fick jag gå till jobbet, det var ett kortare arbetspass idag där jag enbart skulle vara med en boende så det var kul. Det är dock rätt jobbigt att jobba såhär sporadiskt som jag gjort nu, man kommer inte riktigt in i det så att säga. Och när man är på nya ställen hela tiden blir det väldigt mycket frågor hit och dit. Man känner sig faktiskt lite i vägen på ett sätt.

Nu är det ESC, men det känns inte lockande längre faktiskt. Ganska tråkigt till och med. Men det är väl bäst man kollar ändå :P Imorgon blir det ingen sovmorgon för vi ska till kyrkan och se när Charlies kör uppträder :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats