Värmlandsmamman

Bä bä vita lamm

Idag är vi två föräldrar hemma. Joakim är sina tre timmar på förskolan ändå, han kommer vara ledig på onsdag så det var lika bra att han fick gå idag. Bra att leka med sina kompisar, och han får träna mer på språket. Charlie är ju såklart i skolan som vanligt och att Mikael är hemma är ju lika självklart. Han har sovit en liten tupplur och nu leker han med pappa. Nya favoritleksaken är tydligen Joakims lamm i naturgummi som vi köpte på mässan. Får se vad storebror tycker om det sen. Jag gissar att han inte är helt överlycklig över det faktumet.

Om en timme ska Joakim hämtas, då ska han och jag låna vår fyrbenta vän och gå en promenad i skogen tänkte jag. Joakim gillar verkligen den fyrbente vännen och skogen. Som om det inte vore nog ska den lilla treåringen dessutom till tandläkaren sen! Så det är tur Jimmie var hemma idag så han och Mikael kan hämta Charlie på skolan.

Det är underbart väder ute nu så det ska bli skönt med en skogspromenad och lite egentid med Joakim. Den fyrbente vännen brukar sköta sig själv.

1510712_10153611529763565_5909409958360271592_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats