Värmlandsmamman

En tuff dag

Dagen började med att lämna Joakim på förskolan innan jag gjorde mig och Mikael redo för att åka till barnavårdscentralen. Det var dags för Mikaels första vaccin. Han växer på bra, inget att oroa sig för. Han ligger ett snäpp över medelkurvan, men det är ju inte konstigt med tanke på att han föddes ett snäpp över medelkurvan. Han följer sin egen kurva fint. När det kom till vaccineringen blev han väldigt ledsen och svår att trösta. Det gör ont i mig när jag inte kan trösta mitt barn även om jag förstår varför det är viktigt.

När vi hämtat Joakim på förskolan gick vi till kyrkans öppna förskola. Det är perfekt sysselsättning för det underlättar när man behöver byta blöja på den ena av dem att det finns ett antal personer som kan hålla koll på det andra barnet. Sen är det också positivt att man kan gå upp och ta en kopp kaffe.

Jimmie hämtade oss sen så vi kunde åka och handla. Vi var bägge inställda på att det skulle gå fort, så fort gick det minsann. Vilket var tur med tanke på att vi behövde äta mat också. Den här veckan testar vi Icas matkasse. Vi har gjort det innan också, men nu testar vi igen. Vår heter ”Familj” och är vad som tidigare kallades billiga veckan. Idag åt vi kyckling med ris, det var ganska gott men jag gillar inte kycklinglår. Hade varit godare med filé. Tidigare i veckan testade vi skinkgryta och den var helt ätbar. Men jag är petig med maten också!

Nu ligger bägge barnen och sover. Jag funderar på att gå och ta ett bad. För en dag som denna sliter hårt på mig. Enligt min stegräknare på mobilen har jag gått över 5 000 steg idag! Det känns ganska bra ändå!

11224472_10152988979443565_39330669640588642_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats