Värmlandsmamman

Lite shopping

Vi var, som vanligt, på Öppna förskolan idag. Maken ville dock hitta på något mer. Så vi åkte till Bergviks köpcenter. Om inte annat så behövde vi köpa en present till min syster som fyller år på lördag. Vad vi köpte kan jag ju inte visa upp då hon som sagt inte fyllt år ännu ;) Men med det fixat så kollade vi lite på kläder. Det började med H&M där vi köpte tre t-shirtar till Joakim.

DSCN1419

Sen gick vi till KappAhl där vi köpte två par byxor och en body till Mikael. Den påsen blev dock kvar i bilen så jag kan inte visa dem ännu :P Mycket färg kan jag lova i alla fall :) Jag älskar ju färg. Vi avslutade med att Jimmie och Joakim åt på Max. Jag var inte ens i närheten av hungrig så jag slörpade i mig en Lyxshake, jordgubb såklart.

Jag hade dock fått blodad tand för shopping så vi åkte även till fyndfabriken. Jag kan i många fall tycka att deras kläder inte på något sätt är billigare än t. ex H&M, men vi åker ändå dit ibland för det blir lite spännande variation. Det brukar oftast bli någon skjorta till Jimmie, några plagg till barnen och sen är det färdigt. Jag har fortfarande inte hittat något till mig där. Men det kommer väl kanske. Idag blev det boxershorts till Charlie (vågar inte handla till honom när han är med, kalsonger brukar han gå med på så jag chansar), en t-shirt till Joakim och ett par mjukisbyxor till Joakim. Inga skjortor alltså.

DSCN1422

Sen fick det vara slut på dagens äventyr. Jag sprang in på Ica och hämtade min månadsbox från Vidun också, men den får få ett eget inlägg känner jag ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats