Värmlandsmamman

Trångt i sängen

För ett par veckor sedan köpte vi en större säng, vi gick från 140 cm till 180 cm bred. Tur det, för nu har Joakim börjat komma in och sova i vår säng på morgonen. Så det blir lite lätt trångt i sängen. Mikael tycker inte att man ska ha huvudet vid hududänden utan man ska ligga lite mer på snedden så man kan sparka mamma. Även Jimmie fick ligga trångt med Joakim.

Jag var lite lätt avundsjuk på Jimmie som fick ha en sovande Joakim bredvid sig medan jag fick försöka få tyst på en vaken Mikael klockan sju på morgonen. Eller inte lite lätt avundsjuk, väldigt avundsjuk faktiskt. Men jag fick sova lite till i alla fall innan vi åkte till bakluckeloppisen. Det var skitväder så det var inte många som sålde och inte så många som handlade heller. Hade hoppats på kläder till Joakim men det var lönlöst. Så vi fick ta en snabbsväng till Bergvik också där vi köpte några basplagg på H&M. Började med att kolla på Coop Forum, men de verkar ha förändrat sitt utbud på barnkläder till nästan inget alls. Det mesta var antingen bebiskläder eller storleken större än Joakim ska ha. Det lilla som fanns var leggings och det är inte riktigt vad vi var ute efter nu. Tråkigt, för Coop har annars varit väldigt bra att köpa barnkläder på. Men det blir väl så i och med ombyggnationen.

Nu vilar vi lite innan det är dags att åka till mormor. Charlie kommer först i morgon så det är lite tråkigt, men jag vet att han har nog väldigt kul i alla fall :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats