Värmlandsmamman

4 kilometer

Jag har sålt min fina regnbågssjal, för vi kom inte överens alls. Idag skulle jag till Ica och posta den. Då Mikael inte verkade solklart trött valde jag sele. Vagn fungerar bäst om han ska sova, och nu visste jag inte hur han ville. Så då blev det Ergobabyn som fick jobba lite. Jag gillar hur den är så himla lätt att spänna på sig, och ännu lättare att anpassa när den väl är på. Märker man efter ett tag att midjebältet sitter åt lite för mycket så kan man släppa lite på spänningen. I en sjal är jag mer beroende av att få till det perfekt med en gång.

Vi gick till Ica först för att lämna in paketet. Det är ca 1½ km till Ica och jag kände att midjebältet satt lite för hårt så jag spände upp det lite innan vi gick vidare till OKQ8 för att hämta ett paket. Jag ogillar vanligtvis att få paket skickade med Schenker, men jag förstår varför företag och privatpersoner väljer att göra det. Men det är likförbannat tråkigt att gå och hämta paketen där.

Sen promenerade vi hem. Enligt telefonens stegräknare (som inte kan räkna när jag har den i jackfickan, men den fungerar finfint när den ligger i fickan på selen) gick jag över 5000 steg och närmare 4 km. Jag blev väldigt trött av promenaden, men inte på grund av selen utan för att jag nog egentligen inte var pigg nog för promenaden. Jag tycker oftast det är skönare att bära barn än att dra en barnvagn, man får mer naturlig hållning. Så jag hade varit tröttare och haft ondare om jag tagit barnvagnen.

11096569_10152897419758565_2181543183273827557_n

Jag älskar mina bärdon, jag använder de minst en gång om dagen. Barnvagnen används mer sällan, och oftast bara om Jimmie är hemma. Jag har ändå oftast med mig selen eller min mei tai som nödlösning. Mikael accepterar dock ofta vagnen, men inte lika mycket som han gillar att åka på min mage. Det enda som är jobbigt är att skydda mot blåst eller regn, framförallt blåsten. Regnet går ju att använda paraply mot, men blåsten är jobbig. Får kanske ta och införskaffa Ergobabys vindskydd.

Jag gillar verkligen min sele och jag är glad att jag bestämde mig att lägga de pengarna på den. Det har varit värt det minst sagt. Men nu är jag minst sagt fortfarande intresserad av Ergobaby 360. En kompis som har den är väldigt nöjd med sin. För något jag inte är riktigt förälskad i med min sele är midjebandet som är väldigt stumt och brett. Till 360 verkar det vara smalare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats