Värmlandsmamman

Att köa utanför Lidl

En torsdag för några veckor sedan stod jag och köande utanför Lidl. Men historian har sin början långt tidigare.

Hemma hos Jimmies föräldrar, sittandes på deras altan, läser jag i en facebook-grupp att veckan efter ska Lidl ha rabatt på symaskiner. Ganska saftig rabatt dessutom. Maskinen skulle säljas för 999 kr, och kostar på de flesta andra ställen runt 2600 kr. Jag tar upp det med Jimmie och vi börjar genast diskutera hur vi ska lyckas köpa en. Jag går och längtar. Hoppas. Slutar hoppas. Hoppas igen. Planerar lite mer. I en och en halv vecka! Det är ganska lång tid faktiskt.

Så kommer torsdagen. Klockan ringer och vi gör oss i ordning för att åka. Jimmie lämnar av mig och Mikael vid det ena Lidl här. Så åker han och Joakim mot det andra Lidl. Det är ca 15 minuter kvar till affären ska öppna och jag är tredje personen som ställer mig utanför. Tittar mot parkeringen och ser en bil jag känner igen. Där kommer Charlies bonusmamma och Charlie. Som blir avlämnade av Charlies pappa och Charlies bror. Som ska åka till det andra Lidl.

Där står vi i kön, med siktet inställt på varsin symaskin. Jag ska ha den vanliga och Charlies bonusmamma overlocken. Vi försöker peppa Charlie till att springa i förväg och passa åt oss (även om vi bägge visste att han inte skulle göra det). Kön bakom oss blir längre. Klockan närmar sig. Dörrarna öppnar sig och alla springer in. Vi lyckas trots allt, trots att vi springer åt varsitt håll i slutet, knipa det vi ville ha. Helt otroligt. Vi tar upp telefonerna och ringer till männen, som också lyckats få tag på en. När jag tog upp telefonen hade klockan inte slagit över från 9:00 till 9:01 ännu. Och då var alla maskiner slut. Jimmie fick ställa tillbaka sin, jag plockade några ostfrallor (ni som inte testat Lidls ostfrallor ännu, GÖR det. De är såååå goda!) och godis innan vi gick och betalade.

Hela den dagen var bara full av adrenalin. Väntan på att barnen skulle somna så jag fick leka med symaskinen. Det är så man roar sig som trebarnsmamma på budget ;) Har länge velat ha en symaskin, men inte haft råd. Inte har jag velat lägga pengarna på t. ex en Ikea-maskin heller då den fått kritik. Jag är supernöjd med mitt köp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats