Värmlandsmamman

Dag 2, alla slutkörda

Halv sex i morse var barnen vakna. Halv sex! Det är bara för tidigt. Speciellt när de har alla chanser i världen att sova så gott de bara kan. Joakim och Charlie kunde bara inte hålla sams idag. Det är många dagar de inte kan det faktiskt. Så jag fick spendera i princip halva dagen i deras rum för att hålla ordning på dem. För av någon underlig anledning sköter de sig utmärkt då. De bygger duplo tillsammans, busar och laga ”mat” tillsammans.

Till lunch i dag blev det Pizza Hut för mig och de ”stora”. Jimmie ville hellre ha McDonalds så han fick ta med sig Mikael. Jag och barnen gick sedan in till stan för att kolla på tyger. Lite mer behöver man ju alltid ;) Charlie ville självklart inte ha något tyg alls. Mer än minky (som jag hatar att hantera, luddar som bara den!) och fleece till en filt. Joakim var heller inte helt engagerad så jag fick välja fritt. De blev två olika trikåtyger och lite mudd bara. Det är inte lätt att ha med Joakim i affärer, än mindre om han har Charlie med. Bara synen av Charlie får honom att elda igång.

Väl hemma hade jag lite ont i magen efter överintag av mat så jag vilade i Joakims säng medan Joakim och Charlie lekte vidare. Till det inte gick längre. De sista två timmarna kunde Joakim inte hantera sig själv alls. Han nöp och bet Charlie hela tiden och gick verkligen inte att prata med. Charlie gillar också att vara ”offer” så han skriker gärna lite extra vilket eggar Joakim än mer. Ändå var det Charlie som kastade in handduken först. Han somnade i soffan vid sextiden. Då är man lite arg över att han har våningssäng, för man måste ju väcka honom. Han var inte glad kan jag påpeka ;) Men nu sover alla barnen och jag ska andas ut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats