Värmlandsmamman

Det här med förskolestart alltså…

För lite mer än en månad sedan började Joakim på förskolan. Nu är vi inne på tredje förkyldningen. Han dröjde lite längre än Charlie. Charlie blev sjuk fyra dagar in i inskolningen han. Men det är inte kul. Och jag tycker ju ändå vi borde vara skonade efter alla våra turer till öppna förskolan, Charlie som dragit hem alla baskelusker osv. Men noppe. Nu rinner det lite från ena ögat också. Kul jul!

Annars är det som vanligt. Igår fick jag låna Charlie ett par timmar så vi kunde gå till öppna förskolan och han kunde vara med på pysslingarna. Det är som det låter. Kyrkans barntimme hade vi när vi var små, kanske är det typ samma sak? Joakim var INTE road, han vägrade att sova. Nästa vecka ser det ut som Jimmie är ledig på torsdag så då får han vara hemma med Joakim så han somnar. Plugga kan han ju göra om Joakim sover :)

Nästa vecka är fullspäckad med läkarbesök, föreläsningar osv. Jag ska på en föreläsning om föräldraskap! Man är ju aldrig fullärd och man borde ju ta till vara på en gratis föreläsning när möjlighet finns tycker jag :D I helgen, dvs imorgon, ska jag försöka tvinga iväg familjen på Ikea-brunch igen! En mamma jag känner från öppna förskolan/vanliga förskolan la upp bild på det här om dagen och jag blev sjukt sugen! Vi var ju där i söndags, till och med Charlie som kan vara liten i maten åt så magen stod i fyra hörn!

Söndagen är det ju val och Jimmie ska åka och dela ut valsedlar. Så då blir det väl ingen brunch och jag vill inte gå på sånt ensam med Joakim, svårt med vild 18-månaders, tallrikar, brickor osv. Igår var vi ju som sagt på öppna förskolan. Tittade bort i två sekunder. Han hade sönder en kaffekopp. Som tur var tom!

Annars tänker jag väldigt mycket på en mamma som nu äntligen, efter tio dagar över tiden, fått sitt lilla underverk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats