Värmlandsmamman

En dag med Joakim

Jag tror verkligen på det här med egentid. Dels egentid med personen man har ett förhållande med, men även egentid med barnen. Idag var det jag och Joakim som hade egentid medan Jimmie och Mikael var hemma. Vi passade på att gå till Öppna förskola idag då det är Sill-lunch på onsdagar. Då kan man enkelt gå hemifrån vid 10 och vara kvar till 14-15, för barnen får mat.

Vi började med att ta en promenad till kyrkan, Joakim var inte helt på det klara med det här att hålla handen. Det var mindre viktigt och han hade minst sagt inte bråttom fram. Det skulle kollas på pinnar, krama träd etc. Men det fick ta den tiden det tog, så länge han höll mig i handen i alla fall.

DSCN1399

Sen lekte vi en massa och åt sill-lunch. Eller ja. Jag åt falukorv. Men Joakim åt sill i alla fall! Alltid något ;) Det positiva med just onsdagar är att det dels är lunch och sen gott fika någon timme senare. Så jag har även ätit otroligt god rabarberpaj. Eller som jag, no pun intended, sa i kyrkan: ”Den är gudomligt god”.

DSCN1414

Vi gick lite tidigare för att hitta till en loppmarknad här i närheten. Vi hittade en leksak till Joakim, en bok till Joakim och en lättare åkpåse till vagnen. Den var smidig, för tar man av överdelen är det bara en vanlig sittdyna som kan användas när Joakim ska ha vagnen. Sen tar man på överdelen så blir det en tunn åkpåse som gör det ombonat om Mikael ska sitta i vagnen. Den såg oanvänd ut så den var lätt värd 60 kr :) Jag hade dock glömt att Jimmie hade mitt kontokort så jag fick ringa honom så han kom med det :P

Det har, i motsats från igår, varit en dag att minnas idag. Även om jag är tröttare än tröttast just nu så var det värt det! För jag har skapat minnen med Joakim.

DSCN1404

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats