Värmlandsmamman

En hel dag med tygblöjor

Vi kör ju med tygblöjor då och då. Nu har jag gjort ett försök att enbart ha engångsblöjor på natten och tyg på dagen. Mest för att jag inte hittat någon bra nattblöja ännu, eller ja, jag har inte förmått mig att köpa de bra och dyra blöjorna ;) Men dagtid har vi använt tyg, i alla fall när det är jag som byter. Jimmie gör lite si och så med det där. Men så tog nästan alla ”vanliga” tygblöjor som jag använder slut. Med vanliga menar jag pocket och all in one, de som är allra lättast att ta på. Så full av bestämdhet att den här dagen skulle vara 100% tyg förutom natten tog jag fram vikblöjorna och vågade mig på att testa dem igen. Sist jag försökte var det för stort, och för jobbigt. Och när jag väl fick till det halvt den gången så kissade han. Så jag la dem på hyllan ett bra tag.

Men idag gick det bra. Dels har Mikael fått lite större lår, och jag var kanske lite med bestämd. Tillslut gick det. Jag kan förstå varför andra gillar vikisar. Får testa några fler gånger och även försöka ha i något att boosta med. Men roligt att testa något nytt helt klart :) Vi behöver köpa fler tygblöjor dock. Både pockets och All in one. Samt försöka hitta någon bra nattblöja.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats