Värmlandsmamman

En kväll som gräsänka

Jimmie var igår på ett ”Tillbaka till framtiden”-maraton med en kompis så jag var ensam hemma. Dels skulle jag rodda i att få två barn att somna och sen skulle jag överleva. Innan har jag gillat ensamhet. Jag har njutit av egentid, men nu blir det för mycket. Jag spenderar hela dagarna med mina barn, på kvällen vill jag kunna prata med min man.

Mikael tog en tupplur på tok för sent, under den tiden så skar jag och Joakim ut tyg till två haremsbyxor och fyra dregglisar. Jag älskar min rullkniv, går så mycket bättre än med sax. Alla är värda en rullkniv tycker jag! Sen vaknade Mikael igen. Joakim var högt och lågt medan han inte lyssnade på något alls. Tillslut fick han gå och lägga sig. När man kommer till den spiralen finns det bara en lösning. Det är sömn.

Mikael somnade också förvånansvärt tidigt och snabbt med tanke på tuppluren innan. Jag låg och drog mig ett tag innan jag satte mig för att sy. Jag verkligen älskar min overlock! På två timmar hade jag sytt ett par byxor och fyra dregglisar. Dregglisarna var dessutom knappade! Jag orkade inte sy det sista paret byxor, men det fixar jag någon annan dag! De är till Mikael i hans nya storlek som han precis kan börja ha så han kommer inte växa ur de på nån månad :P

Sen var det Grey’s anatomy på TV som jag självklart tittade på! Plockade ihop mina saker och gick och la mig i sängen. Mikael vaknade och hade inte en tanke på att somna om så jag kollade på serier på Chromecasten och gosade med Mikael. Sen efter midnatt kom Jimmie hem. Föreslår han ett nytt maraton tror jag att jag kommer vara lite mer negativt inställd. Det är en sak att gå på en bio, men igår sågs vi i ca en timme på hela dagen.

10389655_10153316071128565_1158500089236729692_n

Halvkass bild på det jag sydde igår! Så himla nöjd :D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats