Värmlandsmamman

En lördag som alla andra

Imorse ville Jimmie hemskt gärna åka till Ikea på brunch så det var väl bara att klä på sig och åka det. Joakim fick ett nytt gosedjur som han döpt till ”Kompis”. Fast Joakim kan inte säga ”K”, så Kompis heter ”Bompis”. Tog tyvärr ingen bild på ”Bompis” och nu ligger den i sängen med Joakim, men Ikea säljer nu gosedjur designade av barn. Så himla gulliga.

sagoskatt-mjukdjur-gul__0384002_PE557875_S4

Så himla sött med benen på rad. Finns även fågel, enhörning, fladdermus och massa andra! Köper man ett gosedjur på Ikea nu så skänker de en euro till välgörenhet för barn. Så då får man ju faktiskt passa på att köpa ett! Det finns också en låda utanför kassorna där man kunde lägga gosedjur man köpt om man ville skänka. Jag vet inte var de gick just det här året, men tidigare år har de t. ex gått till barn som får följa med sin mamma till kvinnojouren.

Väl hemma har vi sorterat lite saker, vilat och annat nyttigt. Jag och Joakim gick till Ica i regnet också. Eller ja, jag gick. Joakim satt skyddad under regnskyddet i vagnen. Vissa har det bättre än andra. Kvällen har spenderats vid symaskinerna där jag sytt en body! Den ska bara knappas imorgon så är den klar. En lite annorlunda design med raglanärm och knäppning fram. Som en kofta typ. Mycket att kantbanda dock… Och det är det som tar tid!

Imorgon är en ny dag, då kommer Charlie tillbaka och vi ska fira lov ihop!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats