Värmlandsmamman

En vanlig fredag

Dagen började med frukost och lek i kyrkan som alla andra fredagar såklart. Det är en skön start på dagen minst sagt. Mikael har dock haft en dålig dag och skrikit lite mer än vanligt. Det gick bra ändå tillslut. Men efter halva sångstunden så märkte jag att det gick inte längre. Så jag förklarade för Joakim att jag behövde gå ut med Mikael och frågade om han då ville stanna med en av pedagogerna (som är hans favorit) men nej, han ville följa med ut. Det brukar annars inte ens gå att gå ut.

Efter det tog vi bussen till stan, Mikael somnade snabbt i vagnen medan vi väntade på bussen. Det jag skulle kolla mest på var en Fjällräven Kånken. Naturkompaniet i stan har precis byggt om sin affär så de hade erbjudande att man som medlem fick 20% rabatt på valfri vara. Så jag tänkte att det var lika bra att satsa när jag önskat att köpa en sån under en längre period. Barnen och jag gick dock och åt lite lunch medan jag funderade på vilken färg jag ville ha mest.

Det slutade dock med att jag köpte en. I lila med remmar i en annan lila färg. Lagom färgglatt för mig. Många färger kändes väldigt ”bleka”. Vi passade också på att kolla in det nya köpcentrat Valvet. Alla lokaler är ju inte fyllda ännu, men jag tror det är svårt för centrum att hänga med. Bergvik som ligger lite utanför stan har ju expanderat snabbt, om jag inte tänker tokigt så påbörjade ju Bergvik sitt bygge innan Valvet och de avslutade det innan också. Det har kommit många nya affärer till Bergvik, inte alls lika många till stan faktiskt. De flesta affärerna var affärer som redan finns eller funnits i stan. Så det mest handlar om ny lokal för den butiken, inte en ny butik. Så 1-0 till Bergvik där faktiskt.

Det enda som lockar mig i stan är Ohlssons tyger och stuvar. Dit får jag dock åka utan barn till någon annan affär tagit över H&M’s gamla lokaler för jag åker inte rulltrappa med barnvagn. Hissen dit kommer man nämligen bara åt genom H&M’s gamla lokaler, som de lämnat nu för att ha större lokaler i Valvet.

Visst är det kul att det byggs i Centrum, men det behövs NYA affärer, inte gamla affärer i nya lokaler. Men ja, allt som allt var det ju en bra dag, jag fick mig en Kånken! Lagom till att min väska gick sönder i går när jag stressade till min fotografering.

fjallraven-kanken-purple-violet

Bjuder på en rolig bild också för att den fick mig att skratta så jag nästan kissade på mig.

13082677_10153653296122984_4406707988909578838_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats