Värmlandsmamman

Favoriter hos Ekoleko

Efter besöket i deras monter på Barnmässan valde jag att kika lite extra på deras utbud, som är riktigt stort! Det finns verkligen något för alla barn där! Jag kan hitta många saker till alla barnen här hemma och de tycker ju onekligen om olika saker! Tänkte därför dela upp mina tips i just tre etapper, en för varje barn.

Mikael

Mikael är ju inte så lugn av sig, men med greppvänliga saker som tål att stoppas i munnen kan han faktiskt leka ett tag utan att knata runt. Jag tror det allra bästa för honom vore träklossar. Det är roligt att bygga, roligt att riva och låter otroligt roligt om man slår två klossar mot varandra! Dessa fina färgglada klossar vore verkligen perfekta till Mikael! Och sen en rolig stapelpyramid, även den i fina färger! För är det något Mikael gillar så är det färg!

Joakim

Joakim är en kille som gärna leker i sitt leksakskök, leker olika rollekar eller klär ut sig. Han tycker också om att bygga med klossar av olika slag. Jag tror han skulle älska lite nya saker till sitt kök. För ska vi vara ärliga så har vi inte uppgraderat där på evigheter. Rättare sagt, när det köptes till Charlie köpte vi till en service, men mer än så har inte köpts. Servisen är dessutom i någon form av porslin och många bitar har gått sönder. Några exempel på det han verkligen skulle gilla är frukostbrickan, fruktkorgen och grönsakskorgen.

Charlie

Med Charlie är det svårare såklart. För honom är det mest Lego eller TV-spel som gäller. Men han älskar att pyssla, så jag tror Bubber skulle vara roligt för honom, roligare för mig som skulle slippa behöva städa efter det ;) Bra med något som kan återanvändas gång på gång också! Det skulle han kunna ha mycket kul med. Gatukritor är ju något som kommer fram varje vår och det är väl först nu kan kanske börjar fundera på vad gatukritor innehåller… Med tanke på hur pysslig han är så skulle han nog uppskatta en vävram. Ibland har han ju ro att sitta still längre stunder och att pyssla med det tror jag hade varit perfekt. Minns fortfarande hur kul jag tyckte det var när jag gick i förskoleklass och på fritids.

Det var några av våra favoriter i alla fall! Men jag skulle lätt kunna handla upp en hel lön i deras webbshop! Kika in ni med!

LoggaEkoLeko-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats