Värmlandsmamman

Funkar mutor?

Egentligen var tanken att imorgon åka till Leklandet på Nöjesfabriken med en kompis och hennes barn. Men nu är kompisen sjuk och hon fick ställa in. Jag är i nuläget tacksam över att vi aldrig sa något till barnen om planerna. Tror inte de skulle bli glada om de fick veta att O och I inte skulle komma längre. Men, frågan kvarstod ju vad vi skulle hitta på. Vi kom fram till att mängden pengar man sparar på att åka dit istället för till Leos blev ganska liten. Nöjes har billigare inträde men dyrare mat. Vi kom därför överens att vi åker till Leos istället och vi vuxna hoppar över maten. Barnen får självklart mat :)

Nu insåg jag dessutom att utklädda barn får en godispåse. Charlie har redan handlat upp sin veckopeng och kommer därför inte ha några pengar till godis. Kanske kan man få honom intresserad av att klä ut sig för sitt lördagsgodis? ;) Blir spännande att se imorgon :) Joakim får väl vara katt som vanligt. Med tanke på att det ska vara lekvänligt får det ju räcka med ansiktsmålning.

För några veckor sedan var det familjedag i kyrkan med bland annat ansiktsmålning. Joakim har ALDRIG suttit så still som han gjorde när han fick bli målad. Han var tydlig med sina krav; han skulle vara katt! Och så fick det bli. Sen gick han och mjauade hela dagen :P Charlie dock gillar inte riktigt sånt där. Men på halloweenparaden förra helgen var han faktiskt utklädd. Till en pirat som firade jul, som jag fattat det (för det var med hans pappa han var iväg) så bestod det av att ha en piratflagga och en tomtemössa. Spännande med barns fantasi tycker jag!

Men ja, jag uppdaterar imorgon hur många barn som blev utklädda ;) Jag vet inte vad jag gissar på. Charlie gillar VERKLIGEN godis, så ja, det är 50/50 på huruvida han kommer klä ut sig eller inte ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats