Värmlandsmamman

Glossybox Limited Edition Morsdag

Idag fick jag min Morsdagspresent från maken, nämligen en begränsad specialbox från Glossybox. Jag visste ju att jag skulle få den med tanke på att han var tvungen att använda min inloggning för att få den lite billigare. Men lika glad för det är jag. Det var många som tvekade om de skulle köpa den eller inte, men jag är glad att Jimmie valde att köpa den till mig. Det är saker jag behövde i boxen och det är märken jag inte skulle testat annars, så det tycker jag är superroligt. Det är ju tråkigt att få något man redan testat eller redan har hemma.

I boxen fanns:

DSC_0130

Sorry för suddig bild, jag måste lära mig använda den vanliga kameran istället för mobilen ;) 

  • Unani Dermo defense face mist
  • Sexy Hair Frizz eliminator
  • Noxidoxi Urban impurities & Make up remover
  • Emité Make Up Tan booster bronzer
  • Studio | 10 Dubbelsidig concealerborste
  • Deborah Lippmann Nagellack (Marrakesh Express)

En facemist har jag aldrig haft eller testat innan så det ska bli jättekul att testa ordentligt. Mitt hår är ganska ofta frizzigt så jag hoppas Sexy Hair kan hjälpa mig. Sminkborttagning behövs alltid, för det är typ det tråkigaste som finns att köpa. Det är ju inga stora summor pengar man lägger per månad på smink, då vill man ju inte köpa borttagning ;) Bronzern ska man kunna använda som solpuder för en solkysst look, och det är ju inte många stunder man får som förälder att sitta och sola. Det är ju dessutom inte särskilt bra ändå ;) Concealerborsten är nog det enda jag inte hittar användning för men en vacker dag kanske jag väljer att använda concealer och behöver en borste ;) Nagellacket var i en underbar färg och kommer nog få ett helt eget inlägg i framtiden, för jag kommer nog använda det till flaskan är tom! Superfint! Ett sånt nagellack som ska låsas in någonstans så ungarna inte ser det och vill ha. Jag vill inte slösa det fina nagellacket på barnens naglar där det slits bort på en kvart ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats