Värmlandsmamman

Inte speciell men ändå så speciell

  

Bodyn Mikael har på bilden är inte särskilt speciell. Den är en vanlig omlottbody från H&M, med lite tryck på. Men för mig är den himla speciell. Det är ett av de första plaggen jag köpte till Charlie. Sen dess har den hängt med. Alla mina tre barn har vid minst ett tillfälle haft den på sig. De tre individerna jag älskar mest i hela världen har haft den på sig. 

Så ja. Det är en halvt urtvättad enkel body från H&M. Jag skulle nog knappt få en en femma för den på loppis. Inte så speciellt. Men för mig är den speciell. Jag minns när jag köpte den. Det var dagarna innan utraljudet. Jag minns när jag tog fram den igen för att använda till Joakim och sen även till Mikael. 

Jag har turen att ha tre underbara barn som jag klätt i bodyn. Tre barn som berikar mitt liv. Tre barn som ger mig både skratt och gråa hår. Tre barn att älska, uppfostra och ta hand om. Det är otroligt speciellt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats