Värmlandsmamman

Liten blir lite större

Imorgon ska Charlie och jag till hans skola på första inskolningsträffen. Tänk att min äldsta är så stor att han ska börja skolan. Visst vill jag att barnen ska utvecklas och ta nästa steg framåt och allt det där som låter fint. Men jag vill inte att min lilla lilla Charlie ska börja skolan! Då är han ju snart 20 år och flyttar hemifrån.

Nej så illa är det kanske inte, och jag är så glad att jag får möjlighet att följa med och se hur det är. Visst har jag varit till den skolan tidigare, men aldrig med Charlie så det blir riktigt roligt :) Vi är nog lite nervösa både jag och Charlie. Han nämnde redan i morse att han har lite pirr i magen, men han lugnade sig när jag sa att jag också hade det :)

Jag kan dock fortfarande inte förstå hur den där lilla parveln som för fem år sedan inte ens kunde gå, helt plötsligt ska börja skolan.

526091_10150716662483565_1297469695_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats