Värmlandsmamman

Mors dag 2015

I dag var det ju mors dag (jag förstår inte, ska det ordet särskrivas eller inte, alla regler tycker jag säger att det inte ska det…) och för första gången blev jag firad kungligt! Jag hade redan fått en present, nämligen Glossybox specialbox! Dessutom fick jag frukost på sängen av mina pojkar! Man ska inte vara petig som mamma så jag väljer att förbi se det faktum att frukosten inträffade klockan sju på morgonen en söndag. Och att jag bara fick en macka av tre. Och att alla övergav mig när mackorna var slut. För jag fick ju ändå dricka kaffe innan jag steg upp ur sängen. Och jag fick två fina teckningar! Här är en bild på det tomma fatet med mackor :P

IMG_20150531_071206

Ni ser ju de fina teckningarna! Charlie har målat mig, som plockar blommor. Man ser också ”bucklor” i gräset, det är maskar! Hela tre stycken på denna teckning!

När man går upp redan sju så är dagen jäkligt lång. Det blev en låååång morgon till klockan började närma sig tio så vi kunde åka till bakluckeloppisen. Hittade inte mycket den här gången heller, det blev lite kläder till Mikael och lite marknadsnougat. Vi köpte en liten påse till barnen att dela på, då Charlie tjatat om sån nougat sen sist han var där. Sen en liten påse till Maja, min lillasyster, som vi skulle åka och fira senare på eftermiddagen. Hon älskar sådan nougat så det var bara lite kul.

Efter lite lunch gjorde vi barnen redo för att åka. Bättre att komma dit för tidigt än att ha uttråkade barn som blir väldigt utåtagerande. Det var ett smart val. Charlie tjurade ett litet tag för att han hade skjorta men inte Joakim, men det gick över som tur var. Det var ett trevligt kalas.

Vi lämnade sedan Charlie till sin pappa, som också var på ett kalas. Så med gårdagens kalas inräknat så fick han gå på tre stycken under en helg. Inte illa!

Imorgon påbörjar maken sin föräldraledighet med Joakim, så nu är vi två vuxna hemma! Med en tremånaders är det faktiskt ganska skönt. Visst tycker jag att jag börjat lära mig att hantera tre barn, men ibland kör det ihop sig minst sagt. Eller ja. En gång om dagen i alla fall ;) Tänker att det blir bättre sen när Mikael får lite rutiner.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats