Värmlandsmamman

Nya sjalar!

Jag köpte ju för en månad sedan en sjal som jag aldrig riktigt kom överens med. Det blev inte kärlek helt enkelt. Tillslut la jag ut den på annons eftersom den knappt användes här hemma. Det var många som visade intresse men den verkade svårsåld så jag försökte med att sänka priset. Då fick jag äntligen en köpare! 900 kr fick jag för den, det är lite mindre än jag själv gav för den, men så är det ju ibland.

Igår firade jag och maken tre år tillsammans så han sa att jag kunde lägga de 900 kr på en ny sjal (vilket jag redan planerat ändå) plus 500 kr. Satt och letade hela kvällen igår men föll inte för något. Det finns sjalar för lite pengar och det finns sjalar för otroligt mycket pengar. För 1400 kr kan du få en väldigt fin och bra sjal, men inget föll mig i smaken riktigt. Och samtidigt vill man inte lägga 1400 kr på något man inte vet hur det kommer att fungera. Så jag la ned hela projektet.

Så idag, när de stora barnen var på förskolan och Mikael låg och sov så surfade jag på facebook. I bärsjalsgruppen jag är med i så tipsade en person om att Little Frog, en tillverkade i Polen, hade 15% rabatt om man använde en kod. Jag klickade in där och gick in på deras andrahandssortering och hittade två sjalar. En i storlek 4, vilket är lagom för att göra mitt favoritknyt, och en ringsjal. Ringsjalen tänker jag att man använder om man ”bara” ska ut i bilen eller ha med i skötväskan för säkerhetsskull.

eng_pl_Little-Frog-woven-wrap-Linen-Agate-Choco-II-S-3-6-m--2151_4eng_pl_RING-SLING-LITTLE-FROG-BAMBOO-TURQUOISE-M-2-0-m--3799_1

Summan med frakt efter rabatten blev ca 890 kr. Alltså sålde jag en sjal och köpte två för pengarna. Det passar mig bra med sjalar som det är lite ”slit och släng” med istället för att man ska oroa sig för att de ska gå sönder. Jag skulle aldrig våga ha en sjal värd 3000 kr, inte ens om någon gav den till mig! Även om de är fina! Jag tycker det är jobbigt nog att ha ”finare” kläder till barnen haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats