Värmlandsmamman

Ostindiefararen är i stan!

Ostindiefararen Götheborg har varit i Karlstad ett par dagar. Den har väl precis börjat sin resa vidare nu så vi passade på i dag att svänga förbi. Vi gick aldrig ombord. Dels verkade det inte optimalt med en bebis på fem månader och en klåfingrig tvååring på båten och dels har jag hört andra säga att det inte riktigt var värt det att gå på. Köerna var dessutom långa så jag är glad att vi valde att bara kika på båten. Det var dessutom egentligen inte ”meningen”. Vi skulle bara åka och handla, men jag visste att Jimmie gärna ville dit och kika så jag tjatade lite på honom så åkte vi dit.

Misstag nr 1: Alla bärsjalar till Mikael låg hemma!
Misstag nr 2: Joakim hade ingen keps på sig.

Jimmie bar Mikael i babyskyddet, men jag hade igår lämnat Joakims toddlersele (som inte funkar till Mikael) i bilen så jag selade upp honom på magen. Dels var han lite trött och dels är det betydligt lättare att hålla koll på honom då ;) Det var himla mysigt och jag kunde lättare höra vad han frågade eller berättade om. Så himla smidigt att det finns inte.

Eftersom det var en spontantur var den enda någorlunda bra kameran vi hade med oss min mobil. Det är en ganska värdelös kamera faktiskt. Men ja, några bilder blev det ändå ;)

11751346_10153124396443565_1232882627_n

11756480_10153124396518565_1125452099_n

Tyvärr så var inte solen på vår sida alls ;) Men ni får ju i alla fall se vår fina Tula Toddler! Nej, det är inte optimalt att bära 13 kg på mage, men det kändes som det bästa för just den situationen så det fick funka. Vi stannade inte så länge, men Joakim fick se båten och ville hemskt gärna gå på den och åka till farmor på den tydligen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats