Värmlandsmamman

Sköna söndag

Söndagen började med att vi åkte till kyrkan för Charlie skulle framföra en minimusikal och även delta i en konsert. Det var dessutom en vårfest med fokus på barnen så vi hade åkt dit även om inte Charlie framträtt där. Charlie verkade väldigt ofokuserad och uttråkad, men jag tror bara det var hans nerver som visade sig på det sättet. Men det var en underbar förmiddag där barnen fick ha femkamp, göra vindsnurrur och bli tatuerade, bland annat. Mycket frisk luft blev det helt enkelt!

DSCN1300

Efter det åkte vi till plantagen och köpte Jordgubbsplantor. Det var väldigt viktigt för Charlie att det var svenska jordgubbar och jag menade på att så länge plantan befinner sig i Sverige när det växer gubbar på så är det svenska gubbar. Jag tror inte han förstod det riktigt, men det löste sig genom att det faktiskt var en svensk flagga på etiketten på plantorna.

Väl hemma blev Charlie lite uttråkad och det visade sig genom att han då stänger av öronen. Till den grad att han tycker det är en lek att inte lyssna alls. Han föreslog därför att han skulle gå ut och leka, vilket var en superb idé. Jag tog med Joakim också så fick Mikael och Jimmie laga mat. Det blåstes såpbubblor, målades med gatukritor, gungades och studsade med studsboll. Vi såg till och med en igelkott, men det lyckades vi inte få kort på! Charlie blev riktigt förvånad över det faktum att det fanns igelkottar i Sverige. Sötnöt.

DSCN1314

DSCN1317

DSCN1322

DSCN1351

DSCN1368

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats