Värmlandsmamman

Söndag

För Charlie är nog söndagar ganska jobbiga. Han ska åka från en familj för att vara med en annan familj. Det är ju inte riktigt helt lätt såklart. Han vill gärna åka till sin pappa så tidigt som möjligt, medan vi vill spendera så mycket tid vi bara kan med honom innan han är borta en vecka igen!

Vi hade lovat Charlie att vi skulle till leklandet den här veckan. Det var ett tag sedan sist för honom och han ville verkligen efter att hans storassykon hemma hos pappa fick gå på kalas på leklandet när Charlie kom till oss. Men igår gick det ju inte. Eller ja, jag hade ju kunnat stanna hemma med barnen och gått på leklandet, men jag tror barnen hade det roligare med sina kusiner faktiskt. Men så idag fick vi se till att åka dit. Vi var där lite efter att de öppnade och det var väldigt tomt på folk. Och så fortsatte dagen. Vi var där till halv två, sen en snabbsväng på Bergvik innan vi åkte och lämnade Charlie. Vi fikade lite snabbt inomhus innan barnen gick ut och lekte. De tyckte alla det var roligt, kanske mest Joakim som fick utforska en annan lekplats än de han är van med.

Väl hemma var Mikael ofantligt trött, men vi lyckades hålla honom vaken till 17:30 i alla fall! Medan jag la honom såg Jimmie och Joakim på en film och Joakim somnade i sin fåtölj stackarn! Det är slitigt att vara barn!

Imorgon är det vardag igen. Förskola för Joakim och vi ska ut med den fyrbenta vännen igen efter ett långt uppehåll!

12961555_10153675710678565_2360423816081968935_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats