Värmlandsmamman

Tre år sedan

För tre år sedan var ESC den 26:e maj. Jag minns detta för att det var den helgen jag var ned och hälsade på Jimmie. Den helgen vi blev ett par. Loreen var det som vann hela alltet också för den delen. Där och då gjorde jag och Jimmie upp att vi skulle åka och se det när ESC skulle vara i Sverige. Tyvärr fick de planerna ändras eftersom Joakim förgyllde våra liv. Att lämna en tremånaders för att åka och se på ESC fanns inte på kartan för två år sedan.

Jag sitter nu, i samma soffan men annan lägenhet, och ser på ESC med min make. På tre år har vi gått från ”precis blivit ihop” till gifta med tre barn i familjen. Det ena fanns ju redan från början, men för tre år sedan hade de inte träffats.

Om någon sagt för tre år sedan att jag idag skulle vara gift trebarnsmamma hade jag nog funderat på vad tusan de fått för sig. Men idag skulle jag inte vilja ha det på något annat sätt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats