Värmlandsmamman

Utelek

Igår kväll ringde min syster och berättade att min mormor tyvärr avlidit. Hon har varit sjuk en längre tid och åkt in och ut på sjukhuset flera gånger så även om det inte var helt oväntat så blev det himla jobbigt. Jag kommer om några dagar skriva ett inlägg om hur jag kommer minnas henne och vilka minnen jag kommer berätta för mina barn. Men just idag kände jag att jag behövde sysselsätta mig. Dagen började med shopping, men det är inte så intressant som det låter. Joakim hade lite ”vakenvila” inne när vi kom hem innan han och jag gick ut. Med mig hade jag kameran. Vi har på tok för få fina bilder på barnen i bra kvalité så jag måste bli bättre på det där. Vår kamera fungerar bara med naturligt solljus så man får passa på ute helt enkelt.

DSCN1211

Joakim fick fria tyglar. Han fick bestämma vad vi skulle göra. Leksakerna skulle promt med, men jag vet inte om han lekte så värst mycket med dem. Det var mest gunga som gällde. Men han plockade också maskrosor, som han slängde i sopkorgen som fanns vid lekplatsen. Och lite klättrade han. Tyvärr är vår lekplats nog mest anpassad för lite större barn. Vi måste bli bättre på att gå till andra lekplatser också! Eller ja, bättre på att gå till lekplatser överhuvudtaget.

DSCN1207

DSCN1219

Visst är det en underbar mössa han har Joakim? Det är en meps, det är alltså en mössa med keps på. Joakim har inte så mycket hår så han behöver fortfarande något över öronen, samtidigt så vill man inte att han ska få sol i ansiktet så det är superbra med en meps nu! Även Mikael har en, för det gör att ansiktet blir skyddat från solen när jag bär honom i sjal eller sele. Helt enkelt världens bästa mössa för den här årstiden!

DSCN1241

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats