Värmlandsmamman

Vidun Babybox, månad tre

DSC_0079

Idag fick jag SMS om att det var dags att hämta ut min Vidun månadsbox som jag prenumererar på till Mikael. En gång i månaden får man en box anpassad till barnets ålder. Detta är månadsbox tre, men den andra vi får. Vi missade allra första :) Boxen innehöll:

 • Ortopediskt utformad napp från Dr. Brown. 
  Blev lite besviken först och tänkte att den där nappen tar aldrig Mikael. Han är väldigt noga med nappar. Men vi får testa och se hur det går :)
 • Stimulerande Aktivitetsbok med Pingu från Rätt Start
  Den har Mikael redan fått känna lite på och han verkade gilla den. Det är en leksak jag kan tänka mig är bra att ha med sig när man åker till vänner eller liknande.
 • Babyolja från Sophie la Girafe
  Blir spännande att testa. Lagom stor tub att ha med sig i skötväskan.
 • Babybojen från Trygghansa.
  Information om vattensäkerhet för barn, en vattenkanna, en liten badboll och en liten ”gympapåse”. Bra att informera om hur man ska tänka kring vatten redan nu med våra små bebisar.
 • Napphållare från Vidun Baby
  Jättebra. Någon napphållare har vi inte ännu, och den här var fiffig. Gummidelen som sätts runt nappen sitter fast med kardborre i bandet. Så har t. ex bebisen somnat kan man ta bort hållaren smidigt så barnet inte råkar dra ut nappen för att de fastnar med handen i remmen eller liknande.

DSC_0081

 

Jag är efter två boxar väldigt nöjd :) Ser redan fram emot nästa box. Har ni tankar på att börja prenumerera? I så fall ha Vidun Baby erbjudande just nu där man får 30% rabatt på första boxen om man uppger koden VIDUNVÅR. Passa på att prova :)

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats